دستهبندی: روغن های درمانی




روغن تقویت کننده پوست و مو
زمان آمادهسازی 3 روز کاری
درباره محصول:
روغن تقویت کننده پوست و مو نوپریت، موثر در افزایش سلامت پوست و مو
ممانعت از خشکی و آبرسانی موثر پوست و مو با استفاده از خواص روغن جوجوبا
روغن تقویت کننده پوست و مو نوپریت، عدم ایجاد احساس چربی پس از مصرف
افزایش نرمی و بهبود حالت پذیری تارهای مو با بهره گیری از روغن آرگان
روغن تقویت کننده پوست و مو نوپریت، دارای قدرت جذب سریع
ترمیم و تقویت ساختار پوست به واسطه داشتن روغن گل مغربی
روغن تقویت کننده پوست و مو نوپریت، رطوبت رسان کارآمد
تسکین اگزما و التهابات پوستی به کمک روغن جوانه گندم
روغن تقویت کننده پوست و مو نوپریت، حاوی بافت سبک
حفظ رطوبت پوست و مو با بکارگیری خواص روغن بابونه
مشخصات:
نوع محصول: روغن
سایز: 100 میلی لیتر
محل مصرف: پوست و موی سر
کد بهداشتی: 1565/ظ/48
گروه: مرطوب کننده انواع پوست
نوع محفظه: بطری پمپ دار
کشور سازنده: ایران
شرکت سازنده: شرکت نگارین پرنیان رخشنده توس
وبسایت مرجع: www . noprit . com
مشخصه ها:
ترکیبات: روغن گل مغربی، روغن آرگان، روغن بابونه، روغن جوانه گندم، روغن جوجوبا
نرم کننده و حالت دهنده عالی مو
بهبود دهنده خشکی، اگزما و التهابات پوست
جذب سریع، سبک و بدون احساس چربی
روش مصرف:
پس از حمام و گرفتن رطوبت پوست و مو با حوله، مقداری از روغن را با انگشتان خود بر روی محل مورد نظر مالیده و خوب پخش نمایید. این فراورده نیاز به آبکشی ندارد.
توضیحات:
روغن گل مغربی: گل مغربی از گیاهان بومی آمریکا است که در سراسر اروپا و مناطقی از آسیا نیز می روید. این گیاه منبع غنی گاما-لینولئیک اسید (GLA) است که یک اسید چرب امگا6 با خاصیت ضدالتهاب، آنتی اکسیدان و تسکین دهنده درد می باشد. این روغن برای ترمیم پوست مفید بوده و به کاهش تغییرات ساختاری پوست ناشی از افزایش سن و تغییرات بافتی آن مانند قرمزی، زبری، خستگی و حفظ رطوبت پوست کمک می کند. مصرف روغن گل مغربی در بهبود آکنه نیز موثر است و روند بهبود و ترمیم بافت ها را تسریع می نماید.
روغن آرگان: روغن آرگان از هسته میوه آرگان به دست می آید که بومی مراکش است. این روغن موهای خشک را نرم می کند و باعث درخشش و نرم شدن موهای زبر می شود. روغن آرگان حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب غیر اشباع نظیر اولئیک اسید، لینولئیک اسید، پالمیتیک اسید، استئاریک اسید و لینولنیک اسید می باشد. این مجموعه ترکیبات که اصطلاحا ویتامین F نامیده می شوند، در ترمیم بافت های مختلف پوست و مو، همچنین کمک به رشد مو از طریق افزایش تکثیر سلول ها نقش اساسی دارند. روغن آرگان همچنین سرشار از ویتامین E، ترکیبات فنلی کاروتن و اسکوالن بوده در برابر اکسیداسیون نسبت به روغن هایی مانند روغن زیتون مقاوم تر است و به دلیل همین ویژگی ها و پایداری بیشتر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی کاربرد زیادی پیدا کرده است.
روغن بابونه: بابونه سابقه مصرف طولانی مدت در اروپا و آسیا دارد و از دیرباز در رفع التهاب خارش و خشکی پوست استفاده می شده است. ترکیبات مهم بابونه مثل بیزابولول آزولن و کامازولن حتی به صورت جداگانه و استخراج شده هم در درمان آکنه و جوش های پوستی کاربرد دارند. ایمنی بالای ترکیبات این گیاه موجب شده است که مصرف زیاد و قابل توجهی در محصولات اطفال و نیز فرآورده های بهداشتی مخاطی دهانی و حتی چشمی داشته باشد.
روغن جوانه گندم: روغن جوانه گندم یک روغن خام است که از جوانه گندم به دست می آید. اجزای مختلف این روغن شامل اسیدهای چرب مانند اسید چرب پالمتیک، اسید اولئیک و اسید لینولنیک یا امگا6 و 9 است. این روغن در مقایسه با سایر روغن های گیاهی غنی ترین منبع ویتامین E می باشد. همچنین محتوی مقدار زیادی ویتامین A و D بوده و غنی از پروتئین و لستین است به دلیل اثرات سود بخش و مفید آن برای استعمال خارجی روی پوست بسیار مشهور و رایج است. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در روغن جوانه گندم می توانند از پیری زودرس پوست و اکسیداسیون سلول ها جلوگیری کرده، نقش مهمی در سلامت پوست و مو ایفا کنند.
روغن جوجوبا: این روغن از میوه جوجوبا استخراج شده و شامل اسیدهای چرب غیر اشباع نظیر اولئیک اسید، لینولئیک اسید، لینولنیک اسید و آراشیدونیک اسید می باشد. روغن جوجوبا شباهت زیادی از لحاظ ترکیبات شیمیایی با سبوم طبیعی پوست دارد و به همین دلیل به عنوان یکی از ترکیبات مرطوب کننده و آبرسان طبیعی در بسیاری از فرآورده های پوست و مو بکار می رود.
دستهبندی: روغن های درمانی




